Svenskt kosttillskott

Svenskt Kosttillskott är ett av Sveriges marknadsledande företag när det gäller kosttillskott, produkter för viktminskning med mera. Företaget slog upp portarna under 2005, och har idag en nätbutik som säljer både produkter tillverkade av dem själva och det bästa från andra tillverkare. När det gäller produkter från andra tillverkare är det huvudsakligen europeiska och svenska varumärken, men de har även ett stort sortiment av produkter från amerikanska tillverkare.

Deras grundtanke bakom butiken och de egna produkterna är att kosttillskott inte bara är intressanta för idrottare, utan för alla som helt enkelt vill leva lite sundare. Genom att kombinera bra produkter till låga priser med utmärkt kundtjänst och snabba leveranser sträver de efter att bli den bästa leverantören av kosttillskott i hela landet.

Produkterna de själva tillverkar är utvecklade i samråd med experter inom olika områden, exempelvis näringsfysiologer och personliga tränare. Dessutom är de gjorda för att hålla högsta möjliga kvalitet, och tillverkas enligt den s.k. HACCP-standarden. I deras egna utbud hittar du allt från måltidsersättning till rena kosttillskott som Omega-3.